Ahad, 12 Ogos 2018

Nak Berjaya Peperiksaaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29



Jangan salahkan orang lain jika anda gagal peperiksaan Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29

Bunyi sedikit kasar tetapi itulah hakikatnya. Tanya diri anda soalan ini.. 
  • Apa aku dah buat untuk exam ini? 
  • Apa mereka dah buat untuk berjaya peperiksaan yang lalu? 

Dan anda ada peluang memiliki naskhah Pakej Rujukan Peperiksaan




Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29



Masa sudah suntuk untuk membuat persediaan. Jalan pintas ialah dengan mendapatkan rujukan yang telah disiapkan untuk anda termasuk nota-nota dan juga contoh soalan peperiksaan SPA.

Dapatkan segera sebelum ianya ditutup jualan dan anda tiada rujukan untuk membuat persediaan awal untuk exam anda.





Tahniah Untuk Calon Penolong Pegawai Tadbir N29



Sebenarnya, ramai yang telah mendahului anda sejak semalam, melakukan persediaan semaksimum mungkin.

Tak perlu marah kepada mereka jika mereka mempunyai peluang yang lebih cerah daripada anda. Mereka telah mula melangkah untuk berjaya. Anda bila lagi?






Sabtu, 11 Ogos 2018

Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir N29



Baru-baru ni SPA panggil lebih kurang 40,000 graduan untuk exam PTD. Ni ada lagi panggilan terkini untuk jawatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N29.

Jika anda ada isi borang SPA8i sebelum ini, nama anda mungkin ada dalam senarai panggilan.

Macam mana ada tak nama anda? Opsss! Gemuruh?

Anda akan bersaing dengan ribuan calon yang lain. Tapi saya yakin tak semua tahu sebenarnya ada rujukan 'underground' untuk exam ini.







PENTING jika anda duduki peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29!



Adakah anda akan duduk perperiksaaan online Penolong Pegawai Tadbir N29 pada tahun ini?

Jika bukan dan tidak berkaitan, jangan baca......Tetapi...Jika anda atau akak adik, saudara mara, boyfriend - girlfriend yang ada dipanggil exam ini, sila klik di sini




Sabtu, 4 Ogos 2018

UJIAN PSIKOMETRIK ONLINE PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41



Adakah anda calon Ujian Psikometrik tahun 2018? 

Tahniah diucapkan kepada calon yang dipanggil untuk menduduki Ujian Psikometrik bagi pengambilan jawatan Pegawai Undang-Undang L41. Untuk makluman menerusi portal rasmi SPA, peperiksaan Psikometrik akan dijalankan bermula 6 Ogos 2018 sehingga 10 Ogos 2018. 

Buat semakan terus di laman http://www.spa.gov.my