Selasa, 23 Januari 2018

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan



Adakah anda salah seorang daripada calon yang dipanggil untuk menghadapi peperiksaan online bagi jawatan Penerbit Rancangan Januari 2018? 

Masa sudah suntuk untuk membuat persediaan. Jalan pintas ialah dengan mendapatkan rujukan yang telah disiapkan untuk anda termasuk nota-nota dan juga contoh soalan peperiksaan. 

Untuk makluman anda, pakej rujukan peperiksaan online Penerbit Rancangan ini hanya akan dibuka untuk tempahan bermula jam 10 pagi pada 20 Januari 2018 sehingga 25 Januari 2018 sahaja. Jadi, jika anda merupakan calon-calon yang dipanggil untuk peperiksaan online yang dijadualkan pada 26 Januari, pastikan anda menjadi salah seorang calon yang telah bersedia.


Dapatkan segera sebelum ianya ditutup jualan dan anda tiada rujukan untuk membuat persediaan awal untuk exam anda.

Jika anda adalah seorang calon yang tidak mahu gagal kerana tidak tahu format soalan, tidak tahu contoh soalan, tidak tahu cara nak menjawab dengan betul, gagal kerana kurang persediaan, maka rujukan ini adalah untuk anda. 

Ia akan bantu anda untuk faham bentuk soalan yang bakal ditanya dalam peperiksaan Penerbit Rancangan, dan ia juga akan berikan beberapa contoh soalan beserta jawapan untuk lebih pemahaman cara menjawab soalan dengan tepat.



Isnin, 22 Januari 2018

Dah siap untuk Peperiksaan Online Penerbit Rancangan



Mahu tak mahu anda kena buat sesuatu untuk bersaing dengan calon lain.

Jangan hadir peperiksaan nanti tanpa persediaan yang akan menjadikan anda sebagai calon yang sama dengan yang lain



Ahad, 21 Januari 2018

TAK TAHU NAK PREPARE APA UNTUK PEPERIKSAAN ONLINE PENERBIT RANCANGAN



Anda bakal bersaing dengan ribuan calon lain untuk merebut jawatan Penerbit Rancangan. Walau bagaiamanapun, Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui pakej rujukan ini. TAHNIAH!

Apa yang bakal membezakan anda dengan calon lain adalah, bagaimana persediaan anda untuk menghadapi PEPERIKSAAN ini.

Anda sampai ke sini pastinya kerana anda sedang melakukan persediaan untuk berjaya nantikan? TAHNIAH untuk anda kerana usaha tersebut telah membawa anda ke sini!

Apa yang ada dalam pakej rujukan ini yang bakal membantu persediaan anda?

Untuk Maklumat lanjut sila layari penerbitrancangan.com



Peperiksaan Penerbit Rancangan TAK SUSAH SEBENARNYA JIKA ANDA BERSEDIA!


Jika kita bersedia, insyallah tak jadi masalah. Cuma ramai lagi masih anggap bahawa untuk EXAM ini, mereka TAK PERLU study sana-sini. Mereka kata " EXAM INI KAN ADA A, B,C,D , OBJEKTIF. TEMBAK AJE MANA-MANA JAWAPAN".

Kalau anda pun salah seorang yang berfikiran sebegitu, anda juga mungkin bakal menjadi INSAN YANG GAGAL dalam exam ini! 

Jika anda tak bersedia, kebarangkalian UNTUK GAGAL adalah jauh lebih tinggi.. 
Untuk mereka yang bersedia pula, kebarangkalian UNTUK LULUS pula adalah tinggi! 

PELUANG UNTUK DIPANGGIL EXAM INI BUKAN DATANG SELALU! Ambil peluang ini dengan persediaan yang mencukupi! Bukan ala kadar, atau cukup syarat saja.




Tahniah untuk calon Peperiksaan Online Penerbit Rancangan



Sebenarnya, ramai yang telah mendahului anda melakukan persediaan semaksimum mungkin.

Tak perlu marah kepada mereka jika mereka mempunyai peluang yang lebih cerah daripada anda. Mereka telah mula melangkah untuk berjaya. Anda bila lagi?





Sabtu, 20 Januari 2018

Nak Berjaya Peperiksaaan Online Penerbit Rancangan



Jangan salahkan orang lain jika anda gagal peperiksaan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan


Bunyi sedikit kasar tetapi itulah hakikatnya. Tanya diri anda soalan ini.. 
Apa aku dah buat untuk exam ini? 

Dan anda ada peluang memiliki naskhah Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penerbit Rancangan