Catatan

Vaksin

Imej
Zaman ini, topik vaksin akan sentiasa menimbulkan pertentangan. Ada banyak dakwaan-dakwaan yang timbul. Melalui buku ini, penulis yang pernah terlibat secara langsung dengan pembuatan ubat-ubatan dan vaksin, menjelaskan hakikat sebenarnya. 




Klik Di Sini

Rahsia LULUS Peperiksaan MUET...

Imej
Tidak lama lagi peperiksaan MUET bakal tiba dan jika anda bakal bakal mengambil peperiksaan ini, satu soalan ingin saya tujukan kepada anda...


ANDA SUDAH BERSEDIA..???
Sudah pasti bila saya tanya soalan ini anda sudah terbayangkan untuk membeli buku-buku rujukan serta soalan-soalan latihan bukan...Memang betul anda boleh dapatkan kesemuanya itu di kedai-kedai buku (itu pun kalau jumpa). 
Untuk mendapatkan panduan selengkapnya maka anda akan membeli beberapa buah buku.
Ini semua akan mengeluarkan ONGKOS yang banyak. Setiap satu buku bukan murah.
Itu satu perkara yang perlu anda fikirkan dan ada satu lagi masalah adakah ianya lengkap merangkumi keseluruhan peperiksaan...?
Wah ... kalau begini susah juga kan...
Beginilah... sebenarnya ada satu panduan yang terdiri dari pakej ebook khusus bagi anda yang ingin LULUS Peperiksaan MUET dengan BAND yang tertinggi.
Panduan yang ingin saya perkenalkan ini merupakan panduan lengkap khusus untuk calon peperiksaan MUET. Panduan lengkap ini bakal me…

Anda tak tahu buat resume?

Imej
TAK PAYAH pening-pening nak buat kotak/shape, tinggal MASUKKAN MAKLUMAT JE. JIMAT MASA. Format dalam MICROSOFT WORD pulak tu! . 
CIRI-CIRI TEMPLATE RESUME INFOGRAFIK  Sungguh Mudah Dan Cepat Fail Dalam Format Micoroft Word Semudah 123 tinggal masuk-masuk je maklumat Senang Nak Customize 2-3 page  KELEBIHAN TEMPLATE RESUME INFOGRAFIK  Majikan tertarik dengan keunikan resume kami Nampak Proffesional Video Tutorial Disediakan Money Back Guarantee 


Klik Di Sini

SHARE! KONGSIKAN DENGAN RAKAN-ANDA. MANALA TAHU ANDA DAPAT MEMBANTU MEREKA M'CARI PEKERJAAN.

Ambil Peluang Ini, buat persediaan Temuduga Penguasa Kastam sebaik mungkin!

Imej
Beza antara calon GAGAL temuduga dan BERJAYA temuduga adalah PERSEDIAAN + KEYAKINAN mereka. Jika tak bersedia bagaimana nak yakin? 
Tepuk dada tanya hati, nak hadir temuduga dengan penuh keyakinan dan persediaan atau sekadar nak hadir 'mencuba nasib'... PILIH untuk berjaya bukan hanya mencuba nasib!
Klik Di Sini

Pastikan Anda LULUS Temuduga Penguasa Kastam Kali ini!

Imej
Ambil peluang ini, Buat persediaan semaksimum mungkin. Semua aspek. Strategi temuduga, informasi berkaitan jawatan, isu-isu semasa berkaitan kastam, tak lupa juga isu semasa yang umum. Sebabnya (seperti yang anda tahu), temuduga adalah satu sesi yang subjektif. Penemuduga bebas bertanya soalan yang mereka rasa perlu. Ada soalan yang di luar skop dengan tujuan menilai personaliti anda selain penguasaan maklumat berkaitan jawatan.

Klik Di Sini

Rahsia Bujang OK, Senang Dapat Kerja!

Imej
Menjadi yang terbaik di tempat kerja tidak mustahil. Hanya anda yang benar-benar mahu berubah dan menjadi yang terbaik sahaja akan melihat keajaiban Bujang OK. Di dalam buku ini, anda akan diperjelaskan beberapa trahsia dan langkah praktikal untuk menjadi ‘pekerja idaman’ setiap majikan.




Klik Di Sini

Dahsyatnya Cabaran di Pejabat

Imej
Cabaran di tempat kerja lebih dahsyat daripada cabaran binatang buas di dalam hutan. Kalau dibaham harimau, yang paling teruk, kita terus mati. Kalau dibelenggu masalah di pejabat, jiwa merana, fikiran terganggu, dan jasad menjadi lemah. Pekerja biasa, eksekutif, dan orang atasan tidak terkecuali mengalaminya.




Klik Di Sini